Skip to Content

Diverse Marketing Specialisten (32-40 uur)

Nederland, Noord-Holland, Purmerend

Functieomschrijving

Bij Bambuu werken veel allround marketeers. Mensen die het leuk vinden om klanten van A tot Z te helpen met impactvolle marketingcampagnes, converterende landingpages en marketing automation flows die klanten opleveren. Naast deze generieke marketeers zijn wij ook op zoek naar meer specialistische profielen. Als Specialist bij Bambuu werk je voor een divers klantportfolio. Onze klanten zijn ambitieuze bedrijven met groei ambities die maandelijks 3 tot 5k besteden bij Bambuu om te groeien middels (online) marketing activiteiten. Momenteel zijn we op zoek naar de volgende specialisten:


1. SENIOR MARKETING AUTOMATION SPECIALIST (32-40 UUR)

Vertaal de klantreis naar slimme mail flows, zet deze op en optimaliseer op basis van data. We zoeken iemand met online marketing brede ervaring, maar met als specialisme Marketing Automation. Bij Bambuu werken hier vooral met ActiveCampaign, maar hebben we ook klanten met andere tools zoals Copernica, Mailchimp Pro, Sharpspring en Hubspot. Je bedient eigen klanten, maar bent ook aanspreekpunt voor de rest van het team m.b.t. Marketing Automation vraagstukken en deel je jouw kennis in de vorm van blogs (vlogs) en cases. Ook draag je bij aan het innoveren van onze dienstverlening.


2. SENIOR SEO SPECIALIST (32-40 UUR)

In deze functie bedenk je de SEO strategie voor onze klanten, vertaal je dit naar concrete acties en coördineer je de uitvoering. We zoeken iemand met online marketing brede ervaring, maar met als specialisme SEO. Jij hebt ervaring op alle aspecten van SEO, zowel technisch, tactisch en qua content weet jij welke acties er uitgevoerd moeten worden om tot resultaat te komen. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de rest van het team m.b.t. SEO vraagstukken en deel je jouw kennis in de vorm van blogs (vlogs) en cases. Ook draag je bij aan het innoveren van onze dienstverlening.


3. SENIOR E-COMMERCE SPECIALIST (32-40 UUR)

Voor jou als e-commerce specialist zijn er weinig geheimen in webshop land. We zoeken iemand met online marketing brede ervaring, maar met als specialisme e-commerce. Je hebt ervaring met conversieoptimalisatie van productpagina's, het optimaliseren van de bestelflow, het opzetten van shopping campagnes met tools als Channable en Adchieve, het instellen van e-commerce tracking in Google Analytics, etc. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor de rest van het team m.b.t. e-commerce vraagstukken en deel je jouw kennis in de vorm van blogs (vlogs) en cases. Ook draag je bij aan het innoveren van onze dienstverlening.


Wat je gaat doen

 • Sparren met de marketingstrateeg van Bambuu over de te varen koers voor je klanten;
 • Uitdenken van de klantreis en bepalen in welke fase, welke marketingmiddelen ingezet worden;
 • Inrichten van kanalen (met focus op jouw deelspecialisme), opzetten van campagnes en optimaliseren hiervan;
 • Bepalen van voorspellende KPIs;
 • Contact met klanten over de resultaten die je boekt en (nieuwe) verbetermogelijkheden die je spot;
 • Het voorbereiden en geven van klantpresentaties;
 • Het begeleiden van collega’s met vraagstukken m.b.t. jouw deelspecialisme;
 • Het continu innoveren van onze dienstverlening;
 • Het intern- en extern delen van kennis;
 • Werken aan je eigen ontwikkeling.


Wat krijg je van ons

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Vrijmibo's, sporten en onvergetelijke weekendjes weg;Volop ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Verschillende doorgroei-kansen;
 • Laptop, telefoon, noise cancelling headphone en budget voor andere spullen om je werk zo goed mogelijk te doen;
 • Reiskostenvergoeding van 38 cent per km; 
 • En we betalen lekker mee aan je pensioen.

 

Verder goed om te weten...

Bambuu is een Result Only Work Environment

Wij vinden resultaat belangrijker dan aanwezigheid. Al onze marketeers werken waar en wanneer ze willen. In 'normale tijden' ben je altijd welkom op kantoor, maar wil je een dag thuis, in een koffietentje of bij de klant zitten mag dat ook. De meeste van onze collega's kiezen ervoor om minimaal 3 dagen per week op kantoor te werken.


Teamwork makes the dream work!

We werken in teams. Onze klanten krijgen een eigen online marketing team toegewezen, waar jij onderdeel van bent. Samen met een online marketing strateeg stellen jullie de plannen op voor de klant. Jij als marketeer bent er vervolgens verantwoordelijk voor om de plannen uit te voeren.


Kies jouw eigen groeipad
Eén van de redenen om bij Bambuu te solliciteren is om jouw ambities waar te maken. Happiness is een van onze belangrijkste pijlers, dus we zullen er alles aan doen om jou te voorzien van de juiste middelen en tools om jouw next step te maken. Of dat verdieping van jouw kennis is, of juist doorgroeien naar een strategenfunctie, dat bepalen we graag samen met jou!


Samen met je leidinggevende stel je een plan op met het doel dat je zelf bepaald. We helpen je graag bij je ontwikkeling en supporten je bij elke stap. Om het doel niet uit het oog te verliezen evalueren we elk kwartaal samen jouw ontwikkeling en kijken we of we nog op de goede weg zitten of misschien van koersen willen veranderen.

Vereisten

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als online marketeer waarbij je minimaal 1 jaar focus hebt gehad op jouw specialisme.
 • Bij voorkeur heb je ervaring bij een bureau en met MKB-opdrachtgevers;
 • HBO diploma (of in ieder geval werk-denkniveau) bij voorkeur in een commerciële richting;
 • Je zorgt er zelfstandig voor dat je planning wordt uitgevoerd;
 • Je bent pragmatisch ingesteld met de focus op resultaat en service;
 • Je kunt de klant overtuigen en een goede relatie onderhouden;
 • Je hebt ervaring met gangbare online marketing kanalen/tools zoals SEO, SEA, Google Analytics, Marketing Automation en social media;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • Je werkt nauwkeurig en streeft naar optimale kwaliteit;
 • Je krijgt er een kick van wanneer jouw werkzaamheden de resultaatverwachting overschrijdt;
 • Je herkent en signaleert commerciële kansen.


Dit ben ik!

Als je jezelf herkent in dit profiel. Solliciteer dan via de button hieronder. Wil je eerst meer weten over Bambuu, jouw toekomstige collega's en/of je toekomstige werkplek? Kijk dan hier!


Over Bambuu

Bambuu is een strategisch marketingbureau, dat snelgroeiende bedrijven helpt met het organiseren van slim marketingbeleid. Van strategie, tot regie en uiteraard: Actie! We acteren hiermee echt als marketingafdeling van onze opdrachtgevers: vaak groeibedrijven met meer dan € 5 miljoen omzet die klaar zijn om door te pakken. Dit zijn doorgaans niet de bekende merken, maar wel de mooiere bedrijven in groter MKB. De leukste doelgroep, als je het ons vraagt.

Bambuu is in 2014 opgericht en groeit zelf ook gewoon lekker 25 - 30% per jaar. Het tekent onze ambitie: de go-to party zijn als je je hard wil groeien en je marketing hiervoor echt goed geregeld wil hebben.


@ Recruiters en andere werving-en-selectie-achtige-bedrijven: Acquisitie op basis van deze vacature is zonde van onze en vooral ook jullie tijd :-)
And this job is only vacant for native Dutch speakers.